Oyunda 1v1 Atmayi Seven Kendini Gelistirmek isteyen Varsa -MonArcH- Mesaj Atsın Bu Güne Kadar Yenilmedim Karsimda Güclu Rakipler Gormek isterim Kazanan Kisiye 100 K Altın Vericem Sabotaj Bolumunde 2 Raund Olcak Haritayi Siz Secebilirsiniz Kırmızı Takimda Baslicaniz 2 Raunda Ben Kırmızıya Gecicem Berabere Kalirsak Harita Deisicem
Burdan diyilde oyundan bana ulasabilirsiniz surekli foruma bakamiyorum -MonArcH- Battlefield Türkiye Spam Koruma Aktif 11 Mayıs 2015 Mesajlarınız Birleştirildi Ödülü 200.000 Altın Yapıyorum Bu Etkiniliki Tanıdıklarınıza Önerirseniz Sevinirim Güçlü Oyuncu Bulmak Biraz Zorda Savaş Alanını Tercih Etmeme Sebebim Beni Diyilde Taretimi Kırdınızda +1 Puan Alıyosunuz Karsı Takıma Gidiyo Techler Buna Dikat Etmeli Savas Alanında 3 Defa Taretimi Kırdı Adam Örnek Resim
Hala Etkinilik Geçerlidir Ve Halada Kazanabilen Çıkmamıştır Sadece Ödül İçin Diyil İyi Oyuncuların Hepsinden Cevap Bekliyorum.
Fazla söze gerek yok ki zaten sende videoyu atmışsın. Kendisini bende AFK Farm'dan dolayı şikayet etmiştim, gereken yapılacaktır.