Başlık eski olduğu için düzeltemiyorum. Arkadaşlar Dağıtılan Hediye kodlardan bi miktar stok yaptım. 3x Halatlı Nanotüp karşılığında Kupon kodu verebilirim. Forum üzerinden Ö.M atabilirsiniz. Oyun içi PM : QuieTNess Offline ise Posta bırakabilirsiniz, Dönüş yaparım. iyi oyunlar. ( SMG 32 Ortalama ) Süresiz ( Piyade Tüfeği 44 Ortalama ) Süresiz Battlefield Türkiye Spam Koruma Aktif 5 Haziran 2015 Mesajlarınız Birleştirildi Konu günceldir.
Sen Çok Yanlış Anlamışsın Kardeşim Her Kodda 2T Mor İtem Verecek Diye Bişey Yok Ne Gelirse Birde Gelen Silah Özellikleri Var Olarak Gözükse de Aslında O Özellikler Yok.Rastgele Özellik Değiştirme Kullanman Gerekir.
Sen bunu çıkar için görüyorsan senin sorunun dostum. Battlefield Türkiye Spam Koruma Aktif 5 Haziran 2015 Mesajlarınız Birleştirildi Sen çok yanlış gelmişsin paşam. SMG ve TUFEK kodları farklı sitelerde verildi. Konuyu takip etsen tecrubeli olur, burda boş polemik yapmazdın
Öncelikle S.a bu kodları kaçırmıştım sitede araştırıken bu yorumu gördüm oyunda iletişime geçtim. Gerçektende kod veriyor. Ve 3x Halatlı Nanotüp istiyor. İlk sen diye bir şeyde yok ilk o kodu atıyor. Kodlarda %100 DOĞRUDUR..!!!
Zaten ücretsiz alabileceğin bir şeye neden para veya item veresin anlamadım. Burası yardımlaşma forumu çıkar amaçlı kullanılmamalı konu report