facebook ile kayıt olup oyuna girebilen varmı? denedim giremiyorum oyuna normal başka bi üyelik aldım id şifreli onla girebiliyorum fakat aynı şekil başka bir face hesabından üyelik aldım onlada giremiorum giriş yaparken an error occurred dio chrome ve explorerdan denedim gene aynı face ile giriş bile yapılmıyo ticketlere bakıcam bakamıyom :S şöyle bi hata verio
aynen aynı hata bendede var bugün basladı ilk defa :facebooktan cevap alınamıyor facebook hesabınızla giriş yaptığınızdan emin olun veya giriş için buff a izin verin gibi bişey diyor .... ki zaten facebook um açık ve izinleri de zaten ilk girerken veriyosun tamamen mantıksız bu hata , belliki oyunla ilgili , diğer facebook kullanan arkadaslarda ne durumda olduklarını yazarlarsa sevinirim iyi günler .
Aynen bende de aynı hatayı veriyor şuan facebook sayfasında da çoğu kişi aynı hatayı soruyor yalnız değiliz
ya aynen bende sorunsuz giriodum bugun giremedim bende şifremi unuttumdan yeni şifre aldım id şifremle giriom facesiz
id ni biliyosan şifreni şifremi unuttumdan e postana link gelio ordan yenileyip ögrenebiliyon ama id ni bilmen gerek
e postadan deiştirdim kabul etti sonra giriş yapınca yine yanlış dio Battlefield Türkiye Spam Koruma Aktif 24 Haziran 2015 Mesajlarınız Birleştirildi oyuna şikayet msjı atan var mı ???