Bu yakın dövüş mekaniklerinden rahatsız olan yalnızca ben miyim? Kapalı betada eline kalkan takan insanların üstüne hunharsızca koşup F'ye basmaya çalışıyordu. O kalkanın neredeyse kurşun geçirmez olması(Rakibiniz kalkanı açmış ise F'de işlemiyor.) ve insanların 1 sarjörde yapabileceğinin tek tuşla yapılabilmesi benim biraz canımı sıkmıştı. Yakın dövüş mekanikleri tabii ki de oyuna biraz farklılık katmış ama fazla abartıldığını düşünüyorum.
Ben genelde pve oynadığım için bunu fark etmemiştim ama eğer pvpde dediğiniz gibiyse sonuna kadar sana katılıyorum biraz abartılmış olur
Takla muhabbeti ile savuşturulabileceğini ben de düşündüm fakat bunu çok erken yapmış olmanız lazım, o an takla ile kurtulamıyorsunuz. @GOLD, evet zombiye F atar gibi insanlar birbirine F atıyordu, 8v8 maçlarda özellikle F ile tek atan kişiye F ile tek atmaya çalışan insanlar vardı
Aslında yapmaları gereken basit yakın dövüş hariç diğer maplarda F atma kapatılsa olabilir yani Sadece özel maplarda açılmalı F atma böylelikle isteyen oraya isteyen buraya gider 2 tarafta mennun olur
Oyun TPS olduğu için kapma olayı illa oalcak. Gears Of War serisinden bu türe hediye hareketler bunlar...
Bazı kişiler f atıyor kill al ölmek falan önemsemiyorlar. Bu yuzden fazla tp alamadığım çok oldu. Battlefield Türkiye Spam Koruma Aktif 14 Nisan 2015 Mesajlarınız Birleştirildi Omurga delicide var onu kalkan korunamıyor sanırım sırtında olursa korunabilirmi bilmiyorum gören varmı ?
Eleştirine katılıyorum bu benide baya sıktı. Oyunu çok domine ediyor. Fakat sistem aslında gayet güzel sadece bu durumda karşı oyuncuların taktiklerinin gelişmesi gerekiyor. İsim olarak hatırlamıyorum ama aktif bir skill vardı size yakın dövüş yapılmasını engelliyor. Ayrıca depar skillide bu konuda çok etkili. Yalnız oyunu Fps olarak değerlendirmemek lazım oyun rps. Tabi yeni bir tür rpg-tps karışımı diyebiliriz.