Masaüstündeki client uzantısına tıklıyorum ama launcher açılmıyor yani ekrana hiçbirşey gelmiyor ne yapmalıyım ?
oyun muhtemelen ya engelleniyor yada arka planda çalışıyor windows güvenlik duvarınızı kapatınız bir antivirüs progrtamı kullanıyorsanız devre dışı bırakınız eyer hala devam ederse oyunu silip tekrardan yukleyin
Lütfen herkese oyunu silip yüklemeyi söylemeyin artık yeter. Oyunu silip yükleme bu türlü sorunları çözmez. Eğer çözümünü bilmiyorsanız bile post kasmak için birşeyler yazmayı kesmelisiniz.
Virüs Programı Kapa Dene. Yada Uyumluluktan Win Xp Servis Pack 3 ü seç Tamam De Gir Sonra Haber Ver Olmazsa Özelden Mesaj At
ben burda yanlış bilgi vermiyorum bu tür sorunlar dosyalardan veya windows güvenlik den kaynaklanıyor ben orda sadece silip yüklemeyi önermedim kardeşim ben bilişim okuyorum ve bilmedihim şeylere mesaj yazmam anladınmı beni
Burası Kavga Yeri degil herhangi bir sorununuz varsa bunu Başka yerde halledin bu sorunun Hayla bir çözümü yokmu ?
Yanlış yada doğru bu kimseyi ilgilendirmez adam böyle çözüme ulaştırmış fikrini söylüyor. O konuyu açan ile kendi arasında 3. kişilerin dahil olup ortamı germesine gerek yok. Sil yükle kardeşim bütün cevapları değerlendir hangisi mantığına yatıyorsa onu yap milletin kavgasını çekmek zorunda değil kimse İyi forumlar.