Bir kişiye iftira atmak çok büyük günahtır. Varsa kanıtın at buraya görelim bak mesela ben senin için kanıt atayım. Resimlerde küfür eden arkadaş sensin dimi ? Burada yaşlı başlı adamlar bu oyunu oynuyor senin gibi oyuncular bu oyunu bozuyor. Lütfen kendine gel bir silkelen sonra ben ne yapıyorum diye bir düşün. Unutma " Kötü söz sahibine aittir."
Sen neyine güvenerekten sölüyorsun bunu merak ediyorum . Madem Makro kastığını biliyorsun SS ini de at da bi bakalım ? Bu işler böle iftirayla , yalancılıkla olmuyor canım benim.
Bunlar 4 5 kişilik tayfa küfürden başka bişey bilmiyor Team-Mafia klanındaydılar yanlış hatırlamıyorsam adam sandık klan vs attık küfürden başka bişey duyamadık ts çagırdılar oraya da gittik ordada küfürün biri bin para yazıklar olsun. Brenin,|JeJoo,Godygoy mu ne işte isimlerini tam hatırlamıyorum bu adamlarla aynı odaya bile girmeyin küfür işitmek istemiyorsanız
Bu gibi şikayetleri oyuncunun bulunduğu klanın liderine özel mesaj atarak ya da hounds offical destek sistemine ticket göndererek çözüm arayınız. Konu kilit + Çöp